Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Концерт гурту KURS VALUT. Фото: V’YAVA Media

Творчий простір UYAVA, тепер відомий як V’YAVA, відкриває концертний майданчик на вул. Мечникова, 3. Перший захід там відбудеться восьмого грудня – це буде камерний концерт Pianoбоя.

https://t.me/UYAVA_ART/692

Концерт Krutь. Фото: V’YAVA Media

Раніше творчий простір розташовувався на ВДНГ – з дня відкриття у червні цього року там регулярно відбувались благодійні концерти, ярмарки, кінопокази та майстер-класи. Тепер V’YAVA матиме постійне місце для проведення мистецьких заходів із сучасним світловим та звуковим обладнанням, яке «змусить вас відчути виступи улюблених виконавців повністю». У культурному центрі повідомляють, що мета команди залишається незмінною – допомагати військовим та наближати спільну перемогу.

Організатори вирішили зробити невеликий ребрендинг і змінили назву простору. Вони вирішили «копнути трошки глибше» і знайшли більш автентичну назву для проєкту – літературний варіант використання слова «уява» — давно забуте «в’ява».

У V’YAVA обіцяють, що у новому музичному просторі відбуватимуться концерти найкращих українських виконавців та вечірки за участі всесвітньовідомих європейських діджеїв та продюсерів.

На Instagram-сторінці простору повідомляють про такий розклад концертів:

  • 8 грудня – Pianoбой
  • 9 грудня – таємний гість
  • 10 грудня – Друга Ріка
  • 15 грудня – Alekseev
  • 16 грудня – таємний гість
  • 17 грудня – KADNAY

Нагадаємо, у Києві збудують офіс для музичної компанії «Jam» – з концертною залою і студією звукозапису.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button