Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Міст у 2021 році. Фото: скріншот з відео @seregamol/YouTube

Незабаром Подільсько-Воскресенським мостом запустять автобус №111, який зʼєднає станції метро Лівобережна та Площа Українських Героїв, повідомив голова спільноти «Рада з урбаністики Києва» Віталій Селик.

В EasyWay повідомили, що орієнтована дата запуску маршруту – перше грудня, а схема руху вже доступна на сайті та мобільних додатках сервісу. Згідно зі схемою руху, автобус їхатиме через Майдан Незалежності, потім повз Поштову площу, заїжджатиме на Труханів острів, а далі прямуватиме через Русанівські сади до кінцевої зупинки – метро Лівобережна.

Нагадаємо, раніше підрядник, що займається будівництвом мосту, повідомив, що 25 листопада планують завершити першу чергу мосту, проте рішення про відкриття прийматиме КМДА. У Департаменті транспортної інфраструктури тоді розповіли, що після відкриття руху «по мосту курсуватиме лише спецтранспорт та пасажирський транспорт», а також військових.

Міст у 2021 році. Фото: скріншот з відео @seregamol/YouTube

Нагадаємо, наразі стан дороги з боку Русанівських садів незадовільний: через вибоїни після дощу утворюється велика калюжа, а взимку вузьку дорогу засипає товстим шаром снігу.

24 листопада мер Києва Віталій Кличко виклав відео, на якому він їде мостом та каже «Незабаром», чим, ймовірно, натякнув на відкриття переправи.

Нагадаємо, останній рік часто лунають заяви про відкриття аеропорту у Львові. «Хмарочос» розповів, за яких умов це може статись.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button