Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Uklon

Шостого грудня Uklon Delivery запустив курʼєрську доставку з магазинів і ресторанів для бізнес-клієнтів, повідомляє Forbes. Курʼєри доставлятимуть їжу, продукти, документи, дрібну техніку та інші товари, вага яких не перевищує 10 кг.

Компанія вже надає послуги мережі супермаркетів «Сільпо», «Фокстроту», MasterZoo, ресторану «Китайський Привіт» та понад 300 іншим. Сервіс доставки буде доступний лише B2B партнерам – ресторанам, ритейлу та, можливо, електронній комерції, розповідає операційний директор Uklon Вадим Іщенко.

Доставку здійснюватимуть курʼєри на мототранспорті, які матимуть брендовані термосумки – це допоможе створити упізнаваність компанії саме як бренду доставки, каже Іщенко. Він додає, що додавання курʼєрів має здешевити послугу на коротких відстанях до 20%.

Клієнти можуть відстежувати замовлення за допомогою онлайн-трекінгу, а всі пакунки під час поїздки застраховані. Також є функція «Безпечне отримання», яка гарантує, що пакунок буде вручений тільки адресату, а у випадку відмови від доставки, користувач зможе оформити її повернення.

Зараз сервіс працює лише у Києві, але згодом його планують розширити на Харків, Одесу, Львів та Дніпро – у двох останніх Uklon Delivery можна очікувати вже у першому півріччі наступного року.

Нагадаємо, Uklon запустив клас авто, які мають право їздити смугами громадського транспорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button