Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Новина про перекриття тунелю між станціями «Либідська» та «Деміївська» через підтоплення спричинила бурхливі обговорення в мережі. Багато хто обурився через закриття частини гілки аж на півроку. «Хмарочос» зібрав підбірку найкращих мемів.

Фото: @ukrnastup/Telegram
Фото: @ai_ficteric/Twitter
Фото: @ukrnastup/Telegram
Фото: @ukrnastup/Telegram

Фото: @ukrnastup/Telegram
Фото: @ukrnastup/Telegram

Нагадаємо, восьмого грудня рух між станціями «Деміївська» та «Теремки» перекрили через підтоплення – це спричинило закриття станцій «Деміївська», «Голосіївська», «Васильківська», «Виставковий центр», «Іподром» та «Теремки» на шість місяців. Серед причин підтоплення називають неякісне виконання робіт підрядником, близькість до тунелю річки Либідь та складні геологічні умови.

Учора міський голова Києва Віталій Кличко спустився в тунель між станціями та поспілкувався з директором КП «Київський метрополітен» Віктором Брагінським. Той розповів, що у тунелі розпочнуть геологічне дослідження, для якого буруватимуть свердловину глибиною до восьми метрів – результати аналізу будуть готові через 2-3 місяці.

Дублювання станцій метро наземними маршрутами вже призвело до ускладнення транспортної ситуації – частину рухомого складу перенаправаили з інших маршрутів міста, через що там збільшились інтервали руху.

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом службової недбалості.

Нагадаємо, за наступні два роки метро на Виноградар має просунутися на 985 метрів, а на проєктування другого виходу з метро «Вокзальна» витратять 11 мільйонів гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button