Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Наслідки влучання у Соломʼянському районі. Фото: КМВА

Унаслідок нічної атаки на Київ відбулись часткові руйнування двох житлових будинків – багатоповерхівки в Соломʼянському районі та  приватного недобудованого будинку в Дарницькому, повідомив міський голова Віталій Кличко.

Наслідки влучання у Соломʼянському районі. Фото: Александр Глущенко/Facebook

У Солом’янському районі унаслідок влучання відбулось загоряння на верхніх поверхах. У трьох квартирах частково зруйновні опорні стіни між та ще у трьох – вибиті вікна. Одного постраждалого мешканця багатоповерхівки медики госпіталізували, а ще одному надали допомогу на місці.

Наслідки влучання у Соломʼянському районі. Фото: КМВА

У цьому будинку знаходиться квартира ведучого телемарафону «Єдині новини» Андрія Ковальського, яка зазнала значних руйнувань. Друзі журналіста оголосили збір коштів, щоб допомогти сімʼї.

Наслідки влучання у Дарницькому районі. Фото: КМВА

У Дарницькому районі, де уламки БПЛА впали у приватному секторі,  загорівся недобудований будинок. Пожежу швидко загасили, а постраждалих немає.

У Голосіївському районі падіння уламка відбулось без руйнувань та постраждалих.

Нагадаємо, у Запоріжжі повернули унікальну плитку на фасад зруйнованого будинку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button