Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Зображення з Google Maps

22 грудня під час повітряної тривоги у школі №229 в Солом’янському районі Києва прорвало трубу й обвалилася підвісна стеля укриття, повідомляє КМВА.

У школі, збудованій 1981 року, зірвало вентиль батареї опалення. Плити підвісної стелі швидко увібрали воду, набрякли та обвалилися. У цей час у приміщенні були діти, ніхто не постраждав.

«Ми були в цьому укритті зовсім нещодавно — одразу після його ремонту, який було зроблено за небюджетні кошти благодійного фонду, — повідомляє заступник міністра стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко.

Наслідки аварії усуватимуть за позабюджетні кошти, запевняють у КМВА. У самій школі №229 стверджують, що укриття вже привели до належного стану.

Школа №229 фігурує у справі щодо можливих розкрадань на ремонті укриттів, повідомила hromadske речниця Київської прокуратури Надія Максимець.

Йдеться про загальне кримінальне провадження щодо можливих розкрадань на ремонті укриттів у навчальних закладах Солом’янського району. Тож правоохоронці не планують відкривати окреме провадження щодо падіння стелі — цей факт долучать до вже наявної справи.

Перевірки укриттів у Києві почалися у червні після загибелі двох жінок і дитини на порозі зачиненого сховища. Перевірки показали, що третина укриттів є непридатними до використання.

Нещодавно двох учнів не пустили до укриття школи №40 у Святошинському районі Києва , бо вони були з собачкою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button