Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Візуалізації: Львівська міська рада

У Львові на вулиці Зеленій облаштують громадський простір з басейном та скеледромом біля житлової забудови. Будівництво відбудеться за приватні кошти.

До Львівської міськради надійшла пропозиція від приватного підприємства щодо покращення благоустрою на вулиці Зеленій, 273. Ділянка розташована між кількома багатоквартирними будинками та знаходиться у занедбаному стані.

Візуалізації: Львівська міська рада

Наразі територія вкрита самосівами, місцевість – заболочена, а подекуди є проблеми з дренажем дощових вод. Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев розповів, що раніше на цій ділянці була територія з водоймами та озелененням, тому зелена зона має бути відновлена. У Львівській міськраді пропонують відновити спортивно-рекреаційну функцію простору та сформувати невеличкий парк, який забезпечить місцевих мешканців дозвіллям та місцем для прогулянок.

Візуалізації: Львівська міська рада

У міськраді планують облаштувати тут природний басейн, який будуть очищувати спеціальні рослини, створити прогулянкові алеї з дощовим садом та спортивними майданчиками, а також облаштувати «зелений екран» – нагадаємо, у Києві також хочуть створити «зелену» стіну. Планують створити й громадський простір: все буде виконано з екологічних матеріалів та із застосуванням дренажних поверхонь. Також буде встановлено дитячий майданчик та скеледром.

У міській раді повідомляють, що до управління архітектури надійшли гарантійні листи, які підтверджують, що підприємство готове профінансувати роботи з облаштування благоустрою території.

Нагадаємо, у Миколаєві представили проєкти реконструкції парку Шевченка. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button