Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 126 днів. За цей час ми опублікували 25015 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кулінарна книга The Authentic Ukrainian Kitchen Євгенія Клопотенка вийде друком у США та Британії. Англомовна книга міститиме 100 українських рецептів.

Світ хоче дізнаватися про Україну ще більше й більше, каже Клопотенко, а книга допоможе читачам дізнатися, який «на смак» кожен регіон України. У виданні будуть представлені рецепти пампушок, львівського сирника та всесвітньовідомого українського борщу – об’єкта культурної спадщини ЮНЕСКО. 

Євген додає, що книга дозволить читачам відчути автентичний смак української кухні без «впливу радянської пропаганди». Відомий шеф-кухар навчить новим кулінарним технікам та цікавим методам квашення, а також обіцяє розповісти, як готувати поширені овочі в українському стилі.

У США книгу надрукують видавництва Voracious Books та Little, Brown and Company, а в Британії – британське відділення Little, Brown and Company та Robinson Books. Продаж книги розпочнеться 14 травня.

Нагадаємо, Євген Клопотенко виступив ініціатором розроблення стратегії розвитку Житнього ринку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button