Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото ілюстративне. Фото: Unsplash

Студенти факультету архітектури НАОМА пропонують допомогу мешканцям Ірпінської громади у створенні проєктів житлових будинків, розповіла депутатка Ірпінської міськради Тамара Буренко.

Мешканці громади, чиє житло постраждало внаслідок воєнних дій з початку повномасштабного вторгнення РФ та які планують самостійно відбудовувати свої будинки, можуть звернутись за допомогою у проєктуванні нових осель. Студенти-архітектори готові запропонувати ескізний проєкт, який буде розроблено відповідно до завдання замовника, його потреб та побажань.

Студенти архітектурного факультету НАОМА. Фото: НАОМА Факультет Архітектури/Facebook

Ескіз відображатиме основні параметри та показники майбутньої будівлі: площу забудови, поверховість, загальну площу, експлікації (розʼяснення – ред.). Проєкт включатиме розроблення генерального плану, планів поверхів, фасадів, розрізів та загальних видів обʼєкта. Студенти також безкоштовно розроблять об’ємно-просторове та стилістичне вирішення обʼєкта.

У коментарях до допису про пропозицію одна з користувачок написала, що в Бородянці таку ідею не підтримали, на що депутатка Ірпінської міськради запропонувала заповнити форму в будь-якому випадку, а команда «щось придумає».

Охочі отримати допомогу у проєктуванні житла від студентів НАОМА можуть залишити інформацію про себе у спеціальній формі до 22 січня 2024 року.

Нагадаємо, Balbek Bureau розробили онлайн-конструктор сільських хатин, у якому можна безкоштовно створити готовий проєкт будинку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button