Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

Низка депутатів Верховної Ради ініціює створення тимчасової спеціальної комісії з питань функціонування Києва під час війни, повідомив депутат від «Слуги народу» Віталій Безгін.

«Критична інфраструктура міста перебуває в жахливому стані, ледь не щодня нас спіткають сумні новини про метро, наземний транспорт, мости та переходи», — заявляє депутат.

Він також вважає, що в місті хаотична система управління: КМДА працює і як виконавчий орган, і як елемент державної вертикалі, одночасно з нею існує КМВА, в місті відсутні районні ради.

Віталій Безгін. Фото: facebook.com/BezginVitalik

За словами Безгіна, комісія вивчатиме такі питання, як модель управління, криза метрополітену та громадського транспорту, критична інфраструктура, містобудування та оборонні планувальні заходи.

Безгін регулярно критикує Віталія Кличка, зокрема, писав про переповнене метро, забудову біля Солом’янського ландшафтного парку, а найчастіше — про самоврядування в Києві.

Коментарі:

    Ruslan1970 :

    треба створити комісія з проблем вр

    Xronik :

    За последние 10 лет построено 0 новых станций метро, городом правят мафиози(

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button