У Львові оновили інтерʼєр легендарної «Цукерні» – її стіни вкрили матеріалом з яєчної шкарлупи
Стіни закладу вкрили унікальним матеріалом на основі яєчної шкарлупи - його створили спеціально для закладу.
Стіни закладу вкрили унікальним матеріалом на основі яєчної шкарлупи - його створили спеціально для закладу.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 26302 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Студія дизайну YOD Group оновила інтерʼєр легендарної львівської кондитерської – «Цукерні». Стіни закладу вкрили унікальним матеріалом на основі яєчної шкарлупи – його створили спеціально для закладу. Більше тонни шкаралупи для створення штукатурки передала одна з українських птахофабрик, але, оскільки шкарлупа з цих яєць була білою, а закладу потрібен був тепліший відтінок, кондитери «Цукерні» зібрали ще близько 200 кілограмів рудої шкарлупи з яєць, які вони використовували у власних виробах, розповіли YOD у коментарі The Village.
Робота над проєктом розпочалась із пошуку нових сенсів та символів «Цукерні» – важливо було не лише оновити антураж, але й переосмислити концепцію культового бренду та додати йому свіжої енергії, розповідають у YOD. Разом з тим, дизайнери хотіли зберегти самобутність закладу та підкреслити його традиції.
Також в інтерʼєрі оновленого закладу використали світле дерево, латунь та мармур. У першій залі кондитерської становили багатоярусну вітрину із солодощами, у другій залі встановили барний острів, а третя, найбільша, має довгий спільний стіл та маленькі столики на одну-дві людини. «Віденські» стільці, які раніше прикрашали заклад, залишили – їх відреставрували і частково пофарбували в білий колір, «як глазурують печиво білою поливкою».
«Цукерня» – це улюблене місце як місцевих мешканців, так і туристів, куди приходять за шляхетною атмосферою, приналежністю до традицій та десертами, приготованими за галицькими рецептами, розповідають у YOD. Історія «Цукерні» розпочалась ще у 1999 році – вже 25 років у кондитерській готують солодощі зі старих родинних рецептів, додаючи до них сучасні інтерпретації.
Нагадаємо, у скандальному «Монстрі на Подолі» відкрилося кафе.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті