Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Ian Valerio / Unsplash

У ці вихідні, 10-11 лютого, ресторан корейської кухні Kim Kimchi Korean BBQ проведе в київському ТРЦ Retroville фестиваль, на якому презентує новий заклад корейського стритфуду.

Street Kim Kimchi відкриють цього місяця на вулиці Богдана Хмельницького 9А, біля Хрещатика. Меню можна буде вперше спробувати на фудкорті KIMFEST.

Як повідомляє The Village Україна, в меню нового стритфуду будуть самгак-кімпаб, рагу хе з яловичиною або тунцем (350 гривень), печиво пуноппан з бобовою пастою (75 гривень), кімчі (75 гривень), корндоги тощо.

Дати проведення фестивалю — це корейський новий рік за місячний календарем, соллаль. На KIMFEST працюватиме фудкорт із їжею з популярних дорам — азійських телесеріалів. Буде шоу косплеєрів, конкурс танців під K-pop. Проведуть лекцію про K-pop з уроком корейської мови.

Влаштують ярмарок корейського мерчу, коміксів манхва, аніме та манґи, музичних записів, колекційних речей, реквізиту для косплею, а також товарів із Японії, Китаю й Кореї. Вхід на фестиваль вільний.

Зараз у Києві працюють два ресторани з корейським барбекю Kim Kimchi — у ТРЦ Retroville на проспекті Правди 47 та на вулиці Великій Васильківській 38.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button