Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У Києві на вулиці Велика Васильківська відкрили другий ресторан корейської кухні Kim Kimchi Korean BBQ. Перший заклад відкрили в ТРЦ Retroville на Виноградарі, ще один – планують відкрити навесні на Подолі. Про це пише The Village.

Заклад співпрацює із корейським бренд-шефом Кісунгом Парком, який переїхав в Україну заради відкриття проєкту з місцевими партнерами, а до цього працював в Італії. Страви корейської кухні у ресторані готують із мінімальним рівнем адаптації. За словами бренд-шефа, вони використовують локальні інгредієнти, але соуси та спеції імпортують з Південної Кореї або готують самі.

Ресторан відкрили у колишньому дохідному будинку купця Апштейна. У приміщенні два поверхи, і 65 посадкових місць. Відповідно до концепції з корейським барбекю, над кожним столом подбали про систему вентиляції для видалення диму.

За дизайн закладу відповідала команда Balbek Bureau архітектора Слави Балбека. У дизайні використовували силікатну цеглу, неонові вивіски, мармурове мощення. Мурали на стінах із фірмовим персонажем мережі Кімом підготував художник Олександр Гребенюк.

У ресторані можна замовити і приготувати барбекю з ошийком (270 грн за 180 г), вирізкою (360 грн за 160) і свинячими ребрами (270 грн за 250 г). Подають усі позиції з паровим рисом, листям салату, трьома закусками та двома соусами. У меню Kim Kimchi також є смажена яловичина бульгогі (210 грн за 400 г), бібімбап із рисом, грибами та смаженим яйцем (210 грн за 500 г) і курка по-корейськи в пікантному соусі (200 грн за 300 г), фреш-роли з ростбіфом (190 грн), креветки у вершковому соусі (248 грн), кальбітан (160 грн) тощо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button