Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Дарка Горова / Амаль Берлін

У столиці Німеччини українці відкрили гастробар Little Sins, де подають сидр, устриці та хотдоги, повідомляє Амаль Берлін.

Формат не випадково наслідує «Білий налив» або Mushlya — заклад відкрили у партнерстві з Gastrofamily.

Гастробар відкрили у Фрідріхсгайні, який власники називають «районом насолод», звідси й концепція «маленьких гріхів». Раніше у приміщенні розташовувалася кальянна.

Сума інвестицій склала 130 тисяч євро. Процес відкриття зайняв три місяці: поспішали до початку «астрологічно несприятливого періоду». 

«Всі наші ресторани відкриті не під час ретроградного Меркурія. Це принципово і це працює — перевірено багаторічним досвідом, — пояснює CEO мережі Gastrofamily Олена Борисова. — Насправді багато колег теж дослухаються до цього правила, але приховують це». 

Фото: Дарка Горова / Амаль Берлін

Сидр привозять із Золотоноші Черкаської області. Келих вина коштує 4 євро, пляшка кави (іспанського ігристого вина) — 20 євро. Два види устриць привозять з голландської ферми, вони коштують по три євро. Можна замовити плато морепродуктів: устриці та креветки за 24 євро або тартар із тунця і червоної риби, червона ікра за 29 євро.

Дистриб’ютори алкоголю повідомляли власникам, що в барах Берліна на алкоголь роблять націнку 400-500%. Little Sins намагається робити ставку на оборот і тримати ціни нижчими.

Тим часом львівський холдинг !Fest готується до відкриття нового бару «П’яна вишня» в Лондоні, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Персонал і команда складатиметься переважно з українців. Велика Британія стане десятою країною, де працюють заклади «П’яна Вишня»: до цього їх відкривали у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині, Молдові та країнах Балтії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button