Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Читомо

Команда Мистецького арсеналу оголосила дату проведення 12-го книжкового фестивалю «Книжковий Арсенал» – він відбудеться з 30 травня по друге червня.

Проведення фестивалю необхідне, адже не можна допустити занепаду культури, яка, зокрема, допомагає формувати міжнародну коаліцію на підтримку України, каже гендиректорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

Увага «Книжкового Арсеналу» буде зосереджена на книгах про війну, виданих після 2014 року, виданнях, створених ветеранами та учасниками війни, а також членами їхніх родин. Крім ярмарку на стендах видавців, вони будуть окремо представлені у просторі «Вітрина новинок».

Цьогоріч у межах фестивалю відбудеться літературна програма, програми для дітей та підлітків, спеціальна програма від української культурної і правозахисної організації «PEN», а також професійні події для видавців. «Книжковий Арсенал» також відвідає культурна ініціатива «Пʼятий Харків», яка представить програму спільно з Харківським Літературним Музеєм.

На пʼяти сценах фестивалю відбудуться лекції, дискусії, перформанси та поетичні читання, а важливим голосом під час «Книжкового Арсеналу» стануть виставкові мистецькі проєкти від сучасних митців. Операторами продажу книжок запрошують як окремі видавництва, так і книгарні, які представлятимуть книжки у секціях «Арткнига», «Художня книга», «Нон-фікшн», «Література для дітей і підлітків», «Мальописи».

«Книжковий Арсенал» починає приймання заявок на участь у ярмарку – дедлайн 29 лютого 2024 року. Докладніше про умови участі можна дізнатись тут.

Нагадаємо, 14 лютого на Золотих Воротах відкриють книгарню нехудожньої літератури «Збірка».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button