Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві судитимуть колишнього посадовця Дніпровської РДА, який за 2 600 гривень здав до ломбарду генератор від благодійників, повідомляють у Київській прокуратурі.

У період 2022-2023 років під час блекаутів через російські обстріли, міжнародні партнери надали Дніпровській РДА генератори як гуманітарну допомогу. З них девʼять генераторів були передані Центру з роботи з дітьми та молоддю Дніпровського району – його директор розподілив вісім генераторів на потреби закладу, а один вирішив залишити собі.

Згодом цей генератор вартістю понад 33 тисячі гривень посадовець здав до ломбарду за 2600 гривень – забирати його з ломбарду колишній директор наміру не мав. Посадовцю інкримінують привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем – йому загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Києві судитимуть посадовця за недбалість під час відбудови пошкоджених будинків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button