Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Борис Корпусенко/Вечірній Київ

КП «Київавтошляхміст» оголосило тендер на проведення ремонтних робіт на Північному мосту – їх вартість складатиме понад 28 мільйонів гривень.

Під час ремонту контактну мережу тролейбуса перелаштують в тимчасове та постійне положення в бік проспекту Степана Бандери. Також відремонтують дорожній одяг, зокрема розберуть монолітну плиту та посилять наявний дорожній одяг вантової та естакадної будови мосту, облаштують гідроізоляцію та відремонтують деформаційні шви.

Ремонт є поточним і його планують завершити до кінця воєнного стану, але не пізніше 31 грудня 2024 року. Прийом тендерних пропозицій триватиме до 23 лютого, а аукціон відбудеться 26 числа.

Востаннє Північний міст ремонтували влітку 2023 року – тоді одночасно ремонтували аж три мости через Дніпро, через що кияни не могли потрапити з лівого берега на правий. Директор Дептрансу Руслан Кандибор тоді повідомляв, що транспортне навантаження на міст складає у середньому 300%.

Наразі в аварійному стані знаходяться кілька київських мостів, зокрема міст Патона та міст Метро, через який прокладена червона гілка метрополітену. У грудні гендиректор КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський запевнив, що міст Метро знаходиться у важкому стані, проте «нічого критичного не відбувається».

Нагадаємо, у Харкові скасували тендер на капітальний ремонт будинку на Салтівці через завищений кошторис.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button