Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: DreamTown

Мережа магазинів одягу Zara, яка входить до групи компаній Inditex, повертається на український ринок, повідомляє Reuters.

Inditex повідомив місцевих орендодавців, що розпочне відкриття своїх магазинів на початку квітня – відновлять роботу 50 магазинів серед понад 80, які працювали до повномасштабного російського вторгнення. 34 магазини на Півдні та Сході України залишаться закритими через безпосередню близькість до лінії фронту.

Поступово буде відкрито 20 закладів мережі, зокрема три магазини у київських ТРЦ, а згодом відкриють решту 30 по всій країні. Останнім часом в мережі почали зʼявлятись повідомлення про те, що магазини планують відкрити зокрема в ТРЦ River Mall та Respublika. В Inditex не розповідають, як довго триватиме процес запуску мережі в Україні.

Магазини групи Inditex – Zara, Pull&Bear, Bershka, Zara Home, Stradivarius, Missimo Dutti та Oysho – припинили свою роботу з початком російського повномасштабного вторгнення та не працюють в Україні вже понад два роки. Наприкінці 2022 року Zara остаточно закрила свій магазин в будівлі на Хрещатику – у 2008 він став першим магазином Inditex в Україні.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року на український ринок повернувся шведський ритейл-гігант H&M.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button