Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Внаслідок російської атаки дронами вночі другого березня один із безпілотників влучив у житловий будинок в Одесі, один під’їзд багатоповерхівки зруйновано вщент.

З-під завалів дістали тіла чотирьох загиблих, станом на першу дня. Серед загиблих — трирічна дитина, її тіло рятувальники дістали з-під завалів на рівні першого поверху.

Генпрокурор Андрій Костін заявив в ефірі телемарафону, що це вперше, коли внаслідок атаки дроном було зруйновано цілий під’їзд багатоквартирного житлового будинку.

Фото: Думська

Ще вісім людей постраждали, серед яких дитина та вагітна жінка. 26-річна дівчина у важкому стані, повідомляє ДСНС.

З-під завалів також вдалося дістати живого чоловіка при свідомості. В момент влучання дрона він перебував у підвалі, повідомляє голова обласної адміністрації Олег Кіпер.

Фото: Думська

На місці триває рятувальна операція. Третє березня в міста та області оголошено днем жалоби.

Фото: Думська

Вночі росіяни атакували дронами також Харків та міста Сумщини. Повітряні Сили повідомили про пуски 17 «шахедів» із території РФ та кримської Балаклеї.

Харків атакували «шахедами» близько опівночі. Вибито вікна житлових будинків, пошкоджено 17 автомобілів, постраждалих та загиблих не виявили, повідомляє голова обласної адміністрації Олег Синєгубов.

У Куп’янську безпілотник влучив у приватний житловий будинок, зайнялась пожежа. Рятувальники дістали з-під завалів тіло господаря будинку — 76-річного чоловіка. Перед тим по місту били артилерією.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button