Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: depositphotos.com

Від сьогодні кияни не зможуть користуватися транспортом Uklon під час комендантської години. Надалі сервіс не працюватиме у нічні години відповідно до обмежень у кожній області України. Таке рішення стало відповіддю компанії на звернення від Патрульної поліції Києва щодо розгляду можливості припинити надавати послуги під час комендантської години. Про це  повідомив  CEO Uklon Сергій Гришко.

«Ми з повагою ставимося до роботи правоохоронної системи України та приймаємо ваш запит. Також ми розраховуємо і на повагу правоохоронних органів до вітчизняного бізнесу. Ми ініціювали технічні доробки нашого сервісу, які були сьогодні завершені».

Фото: uklon.com

Але звинувачення на адресу компанії, які зараз активно ширяться мережею, стосуються не лише роботи у комендантську годину, але і реєстрації на Кіпрі та співпраці Uklon з сервісом Fondy, який можливо мав зв’язки з Росією після 2014 року.

Три дні тому Сергій Гришко стверджував, що дезіфнормаційну кампанію на Uklon почав анонімний Telegram-канал. Протягом останніх декількох тижнів паблік поширював негативні дописи про сервіс замовлення авто, зокрема звинувачуючи у несплаті податків.

«Ми довго ігнорували дезінформаційну атаку, але ця чорна кампанія перейшла межі і перетворилась на справжній цифровий тероризм. Все що пише канал Джокер – маніпуляція і неправда – і ми будемо захищати свою репутацію у правовому полі».

Також CEO Uklon повідомив, що компанія звернулася до Офісу Генерального прокурора та Бюро економічної безпеки України з проханням про допомогу в захисті своєї репутації.

Раніше «Хмарочос» розповідав як Uklon запустив у Києві спеціальні клас авто для людей з інвалідністю.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button