Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23530 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Новому шосе у Бучі до кінця року збираються збудувати торговельно-розважальний центр Bucha Gallery на місці зруйнованого росіянами «Епіцентру». Візуалізації опублікував міський голова Анатолій Федорук.

Загальна площа ТРЦ Bucha Gallery становитиме 97 тисяч квадратних метрів. Це вп’ятеро більше, ніж зруйнований гіпермаркет. Власне «Епіцентр» займатиме більшу частину цих площ — 51,5 тисячі квадратних метрів. Решту здаватимуть в оренду магазинам і ресторанам.

Для порівняння, найбільший в Україні ТРЦ Respublika Park має площу 300 тисяч квадратних метрів.

Передбачається, що об’єкт забезпечить понад 600 робочих місць для жителів громади та понад 30 мільйонів податків до місцевого бюджету щорічно.

Торік компанія «Епіцентр» також анонсувала будівництво ще одного подібного ТРЦ під Києвом, у селищі Чабани — Green Gallery.

Протягом цього та наступного року в Києві може з’явитись 50 нових торговельно-розважальних центрів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button