Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Depositphotos

Німецький уряд ухвалив план дій для відновлення української економіки. Програма заходів спрямована на залучення приватних інвестицій, а також коштів від філантропів і благодійних фондів.

Завдяки цій програмі Німеччина прагне сприяти приватним інвестиціям як українських, так і німецьких та інших міжнародних підприємців. Для залучення інвесторів у самій Україні, на базі існуючого з 1999 року німецько-українського фонду Business Development Fund та за допомогою ФРН, створять подібну до німецького державного банку KfW фінансову структуру.

За словами заступниці офіційного представника канцлера Крістіане Гоффман, на покращення інвестиційних умов спрямують і сім мільярдів євро з фонду ЄС, створеного для допомоги Україні.

На запитання, чи доцільно починати відновлювати Україну, покиточиться війна, міністерка з питань економічного співробітництва та розвитку Свенья Шульце відповіла:

«Підприємства в Україні працюють, є регіони, де виробництво триває, а люди ходять на роботу. І треба, наприклад, допомогти прифронтовим підприємствам перенести виробництво в глибину країни. Це для України надзвичайно важливо, зокрема й зараз, коли в країні ще триває війна. Адже це і такі необхідні податкові надходження до українського бюджету».

Раніше «Хмарочос» розповідав, що данці планують втілити в Україні проєкти з будівництва доступного житла.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button