Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 56 днів. За цей час ми опублікували 24479 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Патрульна поліція Києва

На Либідській площі в Києві, перед торговельним центром Ocean Plaza прорвало трубу. Фото на відео публікують телеграм-канали.

На площі стали тролейбуси, автобуси та автомобілі. Рух транспорту перекрили. Станція метро працює, але перехід залило водою.

Вода затоплює перехід до станції метро «Либідська»

Київпастранс повідомляє, що через провал проїжджої частини на Либідській затримуються автобуси 2М, 20, 27, 38Д, 52, 60, 109 та тролейбуси 1, 12, 42, 43К, 42Д. Тролейбуси в напрямку Либідської доїжджають лише до Деміївської площі.

Від грудня 2023 року через підтоплення перекрили тунель метро між станціями «Деміївська» та «Либідська». Тоді запустили додатковий наземний транспорт між цими двома станціями.

Як заявили у Київтеплоенерго, пошкодження труби діаметром 800 мм на вулиці Антоновича сталось у процесі проведення гідравлічних випробувань. Теплоенергетики розпочали цю роботу, щоб виявити «тонкі» місця і своєчасно провести ремонт перед зимою.

Аварії водопроводу — регулярне явище на Либідській. У січні неподалік провалився під асфальт автомобіль. Велика аварія трапилася у 2020 році, коли затопило кілька поверхів торговельного центру Ocean Plaza.

Навколо Либідської площі зараз будують торговельний центр Ocean Mall — впритул до медерністської Тарілки — та житлові хмарочоси.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button