Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 132 днів. За цей час ми опублікували 25062 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Expolight

Влітку на Великій Васильківській у Києві відкрилося азійське бістро Tachinomi від ресторатора Алекса Купера. Фото та відео інтер’єру опублікувала компанія Expolight, яка відповідала за освітлення.

Раніше у цьому приміщенні розміщався ресторан «Адель».

«Проєкт почався як маленька раменна біля “Селяму“, де ми забрали приміщення під його розширення. Перший поверх був маленький, буквально “нора”, яку не можна було задіяти під основний проєкт, тому ми вирішили зробити експериментальний проєкт, але в дорозі телятко підросло», — розповідає Купер.

За його словами, команда включно з шефом — наймолодша в його компанії, стажувалася у Парижі.

В інтер’єрі використано кімнатні рослини, дерев’яні меблі, старі дзеркала та ретро-телевізори.


У меню Tachinomi поєднуються тайська, японська та корейська кухні. Деякі позиції:

  • кімчі — 160 гривень
  • номі боул з тунцем — 485 гривень
  • рамен — 415 гривень
  • тайське каррі з судаком, креветками і рапанами — 590 гривень
  • пад тай з креветкою — 385 гривень
  • вонтони з креветками і куркою — 330 гривень
  • теплий коктейль Neko з японським віскі та обліпихою — 240 гривень

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button