Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Kiew_prospBazhanaOst

Міська влада почала розробку нової схеми мережі міського пасажирського транспорту на житлових масивах Позняки, Осокорки та Харківський.

Про це повідомляється на сайті КМДА. Таку заяву оприлюднив радник Кличка Олександр Кава.

александр Кава КМДАОлександр Кава,
радник голови КМДА з питань транспорту

«Нова транспортна схема для цього району, яка вже розробляється, передбачатиме впровадження нових автобусних маршрутів з автобусами великої та особливо великої місткості для швидкого перевезення пасажирів із житлових масивів до станцій метрополітену.
Наявні маршрути наземного транспорту не дають змоги швидко та зручно дістатися з житлових масивів до станцій метрополітену, а тому більшість мешканців змушені йти пішки кілька кілометрів до метрополітену».

Олександр Кава пояснив, що великі житлові масиви в Дарницькому районі міста, які почали інтенсивно забудовувати у 90-ті роки, зараз не мають якісної мережі наземного громадського транспорту, яка б забезпечила такі перевезення.

Крім того, опрацьовується питання проектування і будівництва нових трамвайних ліній на вулиці Ревуцького від вулиці Анни Ахматової до вулиці Привокзальної та на вулиці Анни Ахматової і Дніпровській набережній до станції метро «Осокорки». Нові лінії нададуть можливість впровадити напівшвидкісні маршрути трамваїв від станцій метро «Осокорки» та «Позняки» до спальних житлових масивів, а також до залізничного вокзалу «Дарниця» і станції міської електрички «Дарниця». Буде також можливість впровадити швидке транспортне забезпечення на найбільш завантаженій ділянці Лівобережжя: від житлових масивів Позняки, Харківський до Ленінградської площі, станції метро «Чернігівська» та Троєщини.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button