Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З Контрактової площі до залізничного вокзалу “Дарниця” запустили новий автобусний маршрут №115, повідомляється на сайті КМДА.

1368695538

Автобус №115 рухатиметься за маршрутом:

Контрактова площа – вул. Петра Сагайдачного – вул. Андріївська – вул. Набережно-Хрещатицька – Набережне шосе – просп. Возз’єднання – Харківське шосе – вул. Тепловозна – вул. Привокзальна – вул. Бориспільська – Залізничний вокзал «Дарниця» – вул. Бориспільська – вул. Сормовська – вул. Ялтинська – вул. Привокзальна – Харківське шосе – просп. Возз’єднання – міст Патона – Набережне шосе – вул. Набережно-Хрещатицька – вул. Спаська – вул. Волоська – вул. Григорія Сковороди – Контрактова площа.

Організація автобусного маршруту №115 дозволить мешканцям житлових масивів Березняки та Русанівка швидко дістатися Подолу та залізничного вокзалу «Дарниця», який обслуговує поїзди міської електрички, приміського, регіонального та далекого сполучення.

Маршрутом будуть їздити шість автобусів великої місткості, з інтервалом руху 14-15 хв. Час проїзду між кінцевими пунктами – близько 40 хв. Вартість разової поїздки у автобусах маршруту №115 становитиме 1,50 грн. Ознайомитись з розкладами руху автобусів можна тут (у розділі РОЗКЛАД).

Крім того, з сьогоднішнього дня номер тролейбусного маршруту 46 змінюється на №50. Оскільки його маршрут на багатьох ділянках збігається з однойменним автобусним маршрутом. Така зміна сприятиме тому, аби пасажири не плуталися та їхали потрібним маршрутом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button