Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
tram-marseille

КМДА та КП «Київпастранс» планують залучити 150 мільйонів євро від Євросоюзу на модернізацію міського транспорту. Партнерами української столиці в цьому проекті стали польська група економічних консультантів ZDG TOR та оператор громадського транспорту і транспортних компаній Варшави.

Відповідна угода була підписана сторонами 29 жовтня у Варшаві (Польща). Програма покликана удосконалити систему комунального транспорту за принципом “розумне і безпечне місто”. Залучені кошти підуть на модернізацію громадського транспорту, транспортної інфраструктури, ІТ-систем та на консультаційні послуги. Планується модернізація 98% трамвайної інфраструктури, рухомого складу, а також системи управління та інформування пасажирів. Програма розрахована на 5 років і може бути продовжена до 2030 року.

org_958_mn_img8750

Також керівники транспортних департаментів української і польської столиць підписали угоду про співпрацю та обмін досвідом.

Західні консультанти розроблять концепції запровадження інтегрованої квиткової системи, а також концепцію організації та фінансування громадського транспорту Києва. Як пояснює генеральний директор КП «Київпастранс» Сергій Майзель, польська та українська столиці мають схожу інфраструктуру, тому реалізовувати проекти з осучаснення Києва, залучивши колег із Заходу, буде легше.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button