Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23430 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У центрі Києва не буде паркувальників. КП “Київтранспарксервіс” розпочинає тестування концепції розвитку паркувального простору в Києві, повідомляє Ліга.Бізнес. Мета – відмова від готівкового розрахунку за парковку та виключення людського фактору.

778fa98ae6763dfd672ca362194232d5

Пілотний проект стартує на вулицях: Пушкінська, Б.Хмельницького, Прорізна, Городецького, Заньковецької, Лютеранській та на площі Франка. На цих майданчиках встановлять паркомати за допомогою яких можна буде сплачувати за парковку. Зараз в Києві встановлено 87 паркоматів. Після повної реалізації концепції їх кількість збільшиться до 500.

Концепцію планують реалізовувати в два етапи. Перший – тестування на окремих київських парковках. Другий – внесення відповідних змін до законодавства та залучення інвесторів. Концепція має діяти на всіх муніципальних парковках міста.

Замість парковщиків працюватимуть інспектори КП “Київтранспарксервісу” та співробітники ДАІ, які контролюватимуть дотримання правил парковки та оплату за неї.

Крім того, КП “Київтранспарксервіс” ініціювало передачу місцевим адміністраціям повноважень за контролем дотримання правил зупинок та паркування автомобілів. Таким чином, інспектори зможуть блокувати транспортні засоби, а у випадку порушення правил дорожнього руху під час парковки, евакуювати автомобіль.

Зображення: Ліга,Бізнес

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button