Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 66 днів. За цей час ми опублікували 24558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
татра

Генеральний директор КП “Київпастранс” Сергій Майзель розповів, що цього року місто закупить 60 трамваїв, повідомляє УНІАН.

“Ми в цьому році повинні отримати 66 нових тролейбусів, з них 15 вже отримали. Також ми плануємо закупити 60 трамваїв і опрацьовуємо відповідне оголошення на тендер”, – сказав Сергій Майзель, додавши, що на сьогоднішній день щодня на лінії міста виходять 400 трамваїв. Певно, що мова йде про закупку 60 трамвайних вагонів, деякі з яких будуть об’єднані у єдиний рухомий склад.

Що це будуть за трамваї, та яка сума тендерної закупівлі, він не уточнив.

Плани підприємства на поточний рік не передбачають закупівлю нових автобусів, а лише їх ремонт, зазначив він.

“На жаль, автобусний парк ми не будемо розвивати. Будемо робити тільки капітальний і середній ремонт автобусного парку, тому що вартість паливно-мастильних матеріалів несе дуже великі навантаження на витрати підприємства”, – підкреслив керівник “Київпастрансу”.

Сергій Майзель також повідомив, що наземний міський рухомий склад зношений майже на 80%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button