Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
1908169_980060768700609_9129256534862847520_n

У столичній науково-мистецькій платформі “Арт-Острів” почав роботу архітектурний кіноклуб АРХ|ПРОЦЕС.

Організатори пишуть, що програма клубу включає серію документальних фільмів, перегляд яких стане в нагоді кожному, хто вивчає архітектуру або цікавиться цією сферою діяльності. Документалістика вирізняється ґрунтовною теоретичною базою, обов’язковою у навчальному процесі.

За тематикою, кіноклуб є не вузькоспеціалізованим, а розрахований на всіх, хто цікавиться мистецтвом, розвитком міста та архітектурними тенденціями. 31 березня у клубі покажуть відому документальну стрічку “Людський масштаб“, яка концентрується на одному з понять ідеології Нового урбанізму про співрозмірність будівель людині.

Серед стрічок, запропонованих до перегляду, є загальноосвітні фільми, спрямовані на покращення розуміння архітектури в цілому, та кіно, що розповідає про видатних архітекторів і їхні споруди, про будівлі та людей, які вплинули на розвиток сучасної архітектури, зробили її такою, якою вона є зараз.

Кіноклуб допоможе сформувати Вам свою думку про роль архітектора у суспільстві завдяки хорошому кіно та можливості обговорити побачене із тими, хто зацікавлений у сфері архітектури.


Місце: Науково-мистецька платформа “Арт-Острів”


Адреса: вул. Волинська 9/21


Дата: 31 березня


Час: 19:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button