Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 29 по 31 травня у парку імені О. Пушкіна вперше відбудеться фестиваль міських проектів «PRO місто». Захід задуманий, як майданчик для зустрічі представників влади, бізнесу та культури, громадських активістів, експертів та містян, які хочуть змінювати своє місто на краще.

Screen-Shot-2015-04-24-at-10.47.25-AM

В рамках програми фестивалю відбудеться конференція, виставка, воркшоп, розважальні заходи та концерт. Свої проекти представлять десять фіналістів відкритого конкурсу на кращий міський стартап-2015 «Best Urban Social Startup». За результатами презентацій журі визначить переможця, який отримає 200 тисяч грн. на реалізацію проекту.

Конференція

На конференції будуть презентовані проекти розвитку міста від департаментів КМДА, громадських організацій та активістів. В ході презентацій учасники та гості зможуть обмінятися думками, виробити нове бачення власної діяльності й дійти згоди щодо майбутньої співпраці.

Конференція передбачає проведення панельних дискусій PRO місто за участі  мерів українських міст, мерів міст-побратимів Києва з інших країн світу та відомих українських митців. Ввечорі 29-31 травня знані урбаністи та “зіркові” мери прочтуть відкриті лекції

Виставка

Відбуватиметься у приміщенні АККО International. Тут будуть представлені новаторські проекти та ідеї перетворення міста. проекти Департаменту містобудування та архітектури КМДА

  • проекти інших департаментів КМДА
  • проекти, підготовлені в рамках міжнародного архітектурного фестивалю CANactions
  • проекти від громадських організацій та ініціатив
  • проекти партнерів фестивалю      
  • проекти десятки фіналістів конкурсу Best Urban Social Startup

Розваги

Спільно з Арт-пікніком Слави Фрролової впродовж трьох днів фестивалю у парку ім. О.С. Пушкіна діятиме дитячи програма, відбудеться концерт та вечірка, а також кінопокази, працюватимуть велопрокат, творчі майстерні та вільна бібіліотека, функціонуватиме фуд-корт.

сергей-целовальник

Сергій Целовальник

директора Департаменту містобудування та архітектури

«Навіть багатомільйонні мегаполіси сьогодні намагаються стати «дружніми» до мешканців і гостей. Подібна гуманізація міста неможлива без участі самих городян – вони стають справжніми співавторами міського середовища, яке відповідає їх інтересам та потребам. Фестиваль «PRO місто» започатковує саме таку практику»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button