Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Біля Освітньої станції 31В1 в рамках заходів курсу «З сучасним мистецтвом на ти» його учасники на чолі з художницею Алевтиною Кахідзе облаштували міні-город.

DSC_0337

На клумбі, яка нагадує ком’юніті гарден, буде рости м’ята, бергамот, материнка, кабачки.

11407048_10153301972729004_5374980906553513637_n

Алевтина Кахідзе

художниця

«Теми рослин та тварин доволі важливі зараз у сучасному мистецтві і в принципі. І я чимало бачила робіт, які саме про це. Для мене ця земля, ніби полотно, а на ньому різні рослини, як кольори. На клумбі є зона для експериментів, ми дивимося на світ, як дослідники.

Якось так сталося, що у нашій країні уявлення про клумбу складається обов’язково з квітів, але я вирішили по-іншому. Я вважаю, що кабачки виглядають дуже гарно, навіть краще за чорнобривці, до яких ми звикли.

Після закінчення курсу ця клумба залишиться і «Культурний Проект» буде про неї дбати».

[metaslider id=8875]

DSC_0342

Мітя

співзасновник «Розумної кави»

«Наразі тут вже є м’ята трьох видів, базилік. М’яту будемо використовувати у лимонади та мохіто, а базилик — у сендвічі. Мені подобається ідея, мої друзі вже почали приносити рослини. За клумбою ми будемо доглядати до кінця літа, але, якщо хтось із мешканців сусідніх будинків візьме собі якусь рослину, ми не образимося».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button