Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23268 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Архітектурне бюро Zotov & Co разом із зарубіжними партнерами розпочинає набір до першої в Україні Школи урбаністики CANactions School.

Організатори стверджують, що CANactions School – це некомерційна міждисциплінарна платформа післядипломної освіти з урбаністики. Автори школи хочуть підготувати агентів урбаністичних змін, що здатні ініціювати та втілювати новаторські проекти розвитку міських територій, працюючи в міждисциплінарних командах.

Більше про організаторів, експертів та викладачів школи читайте на офіційному сайті CANactions School.

Чому навчатимуть?

На “першому курсі” школи організатори запропонують учасникам переосмислити базові механізми планування та розвитку урбаністичних територій та поставити собі питання, накшталт: “Яким є сучасне місто? У чому специфіка міст України? Хто сьогодні визначає їх розвиток? Як зробити цей процес більш ефективним та відкритим?” Навчання здійснюватиметься у рамках Студії відомого швейцарського урбаніста Урса Томанна (Urs Thomann), який тривалий час був заступником директора «Вінницького муніципального центру містобудування і архітектури» та розробив цілісну концепцію розвитку транспорту та просторового розвитку Вінниці.

CANactions-School-Presentation_UA-15

Хто може брати участь?

Учасниками школи стануть 12-16 молодих українських та міжнародних фахівців, пов’язані з урбаністичним рухом та загальною проблематикою українських міст. CANactions шукає міждисциплінарних спеціалістів з урбаністики, архітектури, транспортного планування, економіки, містобудування, культурології, соціології, юриспруденції, а також представників інших спеціальностей, пов’язаних з міською тематикою.

Дати навчання та інші деталі

Перший семестр школи триватиме з 14 вересня по 18 грудня 2015 року, та буде проходити у Києві. Робоча мова школи – англійська.

Щоб подати заявку на вступ, потрібно надіслати організаторам пакет документів, який складається з CV, портфоліо, мотиваційного листа, копій паспорту та диплому про вищу освіту (мінімум – ступінь бакалавра). Детальніше про умови вступу читайте за посиланням. Пакет документів необхідно надіслати до 02.08.2015 р.

b9276110c955bdb90417794aa7f14d46_FGXS79Z

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button