Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23426 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цього року фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST відбудеться на ВДНГ, повідомляється на сайті cultprostir.

1fb8d2d7c882fbaba1a2c09d1d9cbe68_L

Раніше повідомлялося, що фестиваль відбудеться на території кіностудії ім. Довженка, де засновник фесту планував створити хаб, у якому б здійснювалася підготовка нових керівних кадрів для роботи у галузі культури. Як наголошує Влад Троїцький, у зв’язку з неконструктивною позицією директора кіностудії Олеся Янчука та неприйнятними цінами оренди фестиваль був змушений шукати нову локацію.

Нове керівництво ВДНГ, яке було призначено півтора місяця тому пропонувало провести захід на території виставкового центру, а також облаштувати тут культурний хаб. Влад Троїцький наголошує, що для фестивалю буде цікавим досвідом, входження у цей простір. «Це цікавий художній виклик і ми його прийняли».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button