Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

CANactions School оголошує набір на воркшоп “Subtractions and urban actions. Improving social life”, який відбудеться 2-7 листопада. Кураторами воркшопу є двоє іспанських архітекторів та дослідників міста Алехандро дель Кастійо та Вероніка Санчез, що разом представляють дослідницький проект n’UNDO.

12122942_947784115287150_2654846534874487062_n

Предметом воркшопу стане повторне використання покинутих будинків і міських територій. Учасники познайомляться із концептом архітектури мінімального втручання та будуть досліджувати варіанти міських інтервенцій на реальних прикладах. Протягом робочого тижня учасники разом із тьюторами торкнуться підходів до розгляду таких площ, піднімуть дискусію про архітектуру та здійснять аналіз міського середовища, зокрема плану розвитку Києва на предмет доцільності розширення його меж.

Учасники познайомляться із концептом архітектури мінімального втручання та будуть досліджувати варіанти міських інтервенцій на реальних прикладах.

Протягом тижня учасники ознайомлюватимуться із теоретичними аспектами та зможуть застосувати їх до реального міського контексту. Структура воркшопу включатиме роботу із методологією, вивчення концептів, аналіз місцевості, критику і обговорення, пошук пропозицій та практичних рішень. n’UNDO надихнуть учасників на бачення міських площ як місць можливостей та переконають у тому, що мінімальне низькобюджетне втручання у міську площу часто буває якіснішим за вартісні та масштабні проекти, що не враховують потреб мешканців.

Відбір кандидатів буде проводитись на основі резюме та мотивації до участі. Міждисциплінарність є критерієм відбору: ми запрошуємо як архітекторів, так і представників інших спеціальностей. Володіння англійською – обов’язкове. Надсилайте свої резюме на нашу пошту [email protected] з темою “воркшоп n’UNDO”.
Участь у воркшопі становить 800 грн.

Опен-колл триватиме до 23 жовтня.

Реєстрація – за посиланням.

Дата: 2-7 листопада

Вартість: 800 гривень


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button