Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23460 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В форматі експерименту з 28 жовтня цього року впроваджується автобусний маршрут № 114, який з’єднає Троєщину з Центральним залізничним вокзалом. Про це пишуть на сторінці Департаменту транспортної інфраструктури КМДА у Facebook.

10298748_910454529021225_7890294075720211125_n

В співпраці зі Світовим банком по оптимізації та розвитку транспортної схеми міста Києва, вдосконалюючи мережу наземного пасажирського транспорту, з 28 жовтня цього року у рамках експерименту з вивчення реальних пасажиропотоків та доцільності впровадження маршруту згідно пропозицій експертів Світового банку, в мережу громадського транспорту української столиці вводиться автобусний маршрут № 114, на якому буде курсувати до 10 сучасних великих автобусів першого класу.

Маршрут руху буде наступний: вул. Милославська (від вул. Радунської) – просп. Володимира Маяковського – просп. Генерала Ватутіна – Московський просп. – вул. Набережно-Рибальська – вул. Набережно-Хрещатицька – вул. Борисоглібська – вул. Петра Сагайдачного – Володимирський узвіз – вул. Хрещатик – бульв. Тараса Шевченка – вул. Симона Петлюри – залізничний вокзал «Центральний» та у зворотному напрямку: залізничний вокзал «Центральний» – вул. Симона Петлюри – бульв. Тараса Шевченка – вул. Хрещатик – Володимирський узвіз – вул. Набережно-Хрещатицька – вул. Набережно-Рибальська – Московський просп. – просп. Генерала Ватутіна – просп. Володимира Маяковського – вул. Милославська (до вул. Радунської).

Ці автобуси, крім того, що будуть перевозити пасажирів за встановленим графіком, також будуть задіяні для вивчення пасажиропотоків за даними напрямами.

Невідомо, як буде рухатись автобус під час перекриття руху на вул. Хрещатик у вихідні дні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button