Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Організатори Третього київського Urban Fest оголосили конкурс на фото найкращого під’їзду у місті. Таким чином, автори хочуть підкреслити важливість добросусідства та спільної відповідальності за наші багатоквартирні будинки, які нам належать.

12510442_740341989404613_5498010016705751884_n

Автори написали маніфест конкурсу:

«Сьогодні, повертаючись додому в спальні райони чи центральні квартали, ми звично кидаємо недбале “Доброго ранку” сусідам, але навряд чи пам’ятаємо їх імена. Ми ідентифікуємо людей поруч скоріше за місцезнаходженнім, аніж за обличчями і спільними спогадами. Нам страшно заходити ввечері у власний під’їзд, ми будуємо барикади між своєю квартирою і всім іншим, зовнішнім світом. Хто, замість нас, побудує нам наше майбутнє? І чи буде це майбутнє таким, як ми його хочемо бачити? Спільне майбутньє – своє для кожного та єдине для всіх. Давайте розпочнемо зі свого дому, будинку. Бо це – дійсно наше. Зрозуміле. І стосується кожного. Яке воно? Майбутньє нашого будинку?

Для когось – це створити ОСББ чи вкрутити енергозберігаючи лампочку на своєму поверсі та на поверх вище. Для когось – зробити для сусідів поличку з книжками та щотижня вивішувати в ліфті новий вірш. А для когось – пофарбувати поштові скриньки у теплі, чисті та світлі кольори. Бо це не менш важливо.

А що для вас – майбутнє Вашої оселі?»

Взяти участь у конкурсі нескладно:
– зробіть фото свого під’їзду;
– оберіть найкращу світлину та надішліть на сторінку Kyiv Urban Fest у Facebook;
– наступного дня знайдіть своє фото на сторінці фесту, поділіться ним на своїй сторінці і попросіть друзів та сусідів підтримати лайками саме твій під’їзд;
– збирайте лайки до 25 лютого;
– отримайте свій приз на Третьому Kyiv Urban Fest;
– призи отримає кожен учасник конкурсу;
– чим більше лайків, тим ціннішим буде приз.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button