Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З квітня в Івано-Франківську розпочала роботу Муніципальна інспекція з благоустрою, повідомляє Інформаційний портал Стик.

sxkVkQdaN3c

15 чоловіків та жінок на велосипедах і скутерах будуть патрулювати вулиці та боротися з порушеннями на зразок самовільного виконанням земляних робіт, стихійної торгівлі, встановлення незаконних МАФів, вивісок чи реклами.

Муніципальна інспекція створена на базі Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради. Всі інспектори пройшли відбір (конкурс був вісім осіб на місце) мають юридичну освіту, закінчили курс теоретичного та практичного навчання. Працівники Інспекції отримуватимуть зарплатню до 5 000 грн та мають право на носіння зброї.

h24XwsgXzOw

За повідомленням КУРС, Муніципальна інспекція буде суворо дотримуватися в роботі принципу прозорості: всі акти, рішення й протоколи публікуватимуться на офіційному сайті інспекції. Мерія обіцяє, що інспектори матимуть камери, а всі конфліктні ситуації будуть публікуватися у мережі, та отримають смартфони з функцією геолокації, щоб керівництво могло слідкувати, де перебуває інспектор у той чи інший час. Одним з перших завдань новоспечених інспекторів було спільно директором Департаменту Михайлом Смушаком прибрати територію на вулиці Дорошенка біля стадіону «Рух». Наступного разу Муніципальна інспекція пообіцяла оштрафувати орендаря та керівництво стадіону за неналежне утримання земельної ділянки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button