Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23424 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В офісі розвитку Оболоні активісти розробили план ревіталізації пішохідних алей між вулицею Північна та Героїв Дніпра і від Героїв Сталінграда до Прирічної.

1518291_840188246104684_2043053175637662478_n

Зображення: «Алеї Оболоні»

На зустрічі ініціативна група «Алеї Оболоні», до якої входять Голова правління ГО «Парк Наталка» Наталія Чорногуб, співзасновник «Ради з урбаністики Києва» Григорій Мельничук, архітектори Станіслав Дьомін, Юрій Кривохатько та інші, розглядала стратегію реалізації проекту реконструкції та ревіталізації території. Учасники переконані: це саме те, чого потребує міське середовище на противагу звичайному ремонту у відповідності із запитами суспільства.

13164479_913545365434475_2693251739193842312_n

Зображення: «Алеї Оболоні»

Глобальною метою проекту полягає у тому, щоб шляхом реформування міського простору підняти рівень життя простих українців. Місцеві активісти прописали перелік проблем району, таких як: вандалізм, занедбаність, невикористання об’єктів за призначенням, проектування території без врахування чинних спільнот та функціонального зонування, МАФи з продажу алкоголю на наливайки, а також ринок та стихійна торгівля біля нього, а також визначили шляхи їх вирішення.

Також ініціативна група підготувала для всіх учасників проекту ревіталізації пішохідних алей схему роботи, що включає організацію життєдіяльності території, капітальний ремонт та будівництво, вуличне обладнання та озеленення.

Детальна презентація за посиланням.

5

Зображення: «Алеї Оболоні»

Читайте також: Дві алеї на Оболоні будуть реконструйовані.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button