Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Києвом курсує автобус-бібліотека «Книжкобус».

Книжкобус вих 3

Фото: КП «Київпастранс»

«Книжкобус» – спільний проект КП «Київпастранс», Фундації Дарини Жолдак та Благодійного фонду «КОЛО». Це мобільна бібліотека на колесах, яка залучає дітей до читання книг як у звичному форматі, так і за допомогою сучасних гаджетів. В ньому зібрана колекція з понад 100 ігрових і навчальних дитячих книжок, а з дітлахами працюють психологи і педагоги.

Вперше автобус виїхав на вулиці Києва 15 квітня 2016 року. Він працює у двох форматах: «шкільному» та «вихідного дня». Першою школою, яку відвідав «Книжкобус», стала школа №155, а першою публічною появою стала участь у «Книжковому арсеналі». Запросити автобус до школи можна залишивши заявку на сайті.

Книжкобус 2

Фото: КП «Київпастранс»

Цими днями почитати книги і пограти в інтерактивні ігри діти можуть у київських парках та скверах.


Місце: парк Партизанської Слави (4 серпня); парк імені Шевченка(5 серпня); парк імені Рильського (6 серпня)

Час: 17:00 – 21:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button