Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Громадська мережа ОПОРА та TechSoup у рамках проекту «Дані міст/Apps4Cities» 15 вересня проведе на Networking meeting.

Apps4Cities Challenge — конкурс міських сервісів на основі відкритих даних, обрання проекту-переможця, а також його подальша інкубація та розвиток. За словами організаторів, конкурс Apps4Cities Challenge, перш за все, — це змагання ідей щодо сервісів, які спрощують життя жителів та гостей міст, підвищують якість прийняття управлінських рішень, сприяють розвитку бізнесу в рамках проекту «Дані міст/Apps4Cities».

дата2

Кожна ідея міського сервісу на основі відкритих даних буде презентована ініціаторами ідей на заході для усіх зацікавлених, які зможуть приєднуватися до роботи над ними.

Networking meeting спрямований на детальне знайомство із ідеями, що уже подані активістами (їх командами) та організаціями на конкурс Apps4Cities Challenge та представлені на сайті проекту «Дані міст/Apps4Cities». Хто ще не визначився з ідеєю, або доопрацьовує її, зможуть поділитися та порадитися своїми думками та матимуть можливість більше дізнатися про умови конкурсу.

Під час заходу будуть презентовані ідеї сервісів, подані учасниками (командами учасників) на конкурсу Apps4Cities Challenge. Усі охочі можуть прийти та приєднуватися до роботи над створення сервісу, ідея якого їх зацікавила. Навколо таких ініціатив зможуть збиратись команди програмістів та інтернет-спільнот, активістів та усіх зацікавлених. Навіть якщо ви не програміст, але у вас є пропозиції до вже поданих ідей, то на заході ви зможете поділитися своїми думками.

Учасники з інших міст, що зацікавлені в участі в події, також можуть приєднатися до представлення та обговорення ідей за допомогою skype.
Для участі потрібно зареєструватися та отримати підтвердження участі.


Місце: Hub 4.0

Адреса: м. Київ, провулок Ярославський, 1/3

Дата: 15 вересня 2016

Час: 19:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button