Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Київському міському дитячому діагностичному центрі презентували проект «Поліклініка без черг» та нову навігацію Центру.

Поліклініка 1

Фото: kmddc.kiev.ua

Проект «Поліклініка без черг» запустився у Київському міському дитячому діагностичному центрі у тестовому режимі. В рамках проекту кияни можуть записатися на прийом до лікаря через інтернет, мобільні додатки і термінали, які будуть розміщені в холах поліклінік. Окрім того, продовжує діяти традиційний запис до лікаря: через реєстратуру особисто та телефоном.
Проект впроваджується ініціативою Kyiv Smart City спільно з Інкубатором 1991 для міських проектів. У разі успіху сервіс поширять у всіх закладах охорони здоров’я столиці, а в подальшому – у всіх регіонах України.

Поліклініка 2

Крім того, у діагностичному центрі презентували нову навігацію – систему орієнтації, завдяки якій кожен відвідувач зможе потрапити у потрібне йому приміщення. Для кращого орієнтування пацієнтів застосовано принцип кольорового зонування: назви відділень позначено різними кольорами із зазначенням поверху та нумерацією кабінетів.

«Колір обраного відділення супроводжує пацієнта до потрібного йому кабінету, – розповідає Микола Поворозник. – Цей проект буде представлено для громадського обговорення, а у разі схвалення, застосовано в усіх оздоровчих закладах столиці».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button