Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23430 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З початку вересня розпочався третій національний архітектурний студентський конкурс STEEL FREEDOM.  Цього року він охопить близько 3000 студентів з 17 ВНЗ України. Студенти четвертих, п’ятих і шостих курсів зможуть представити на розгляд журі свої проекти в одній з двох категорій, заснованих на реальних проектах українських девелоперів: «Торговий центр в м. Харків» і «Офісний центр класу «B» в м. Київ».

Оцінювати студентські роботи, як в півфіналі так і в рамках фіналу, організатори STEEL FREEDOM 2016 традиційно довірили провідним українським архітекторам, а також представникам девелоперського і консалтингового бізнесів, що увійшли до складу журі.

C45_1

За словами Директора з розвитку УЦСБ Тетяни Колчанової  –  «Студенти останніх курсів профільних вишів мають невичерпний потенціал для інновацій і творчого прояву в архітектурі, при цьому рівень їх професійних знань є досить високим. Роботи студентів можуть стати гарним генератором ідей для українських девелоперів, з урахуванням особливостей їхніх проектів».

На думку члена журі, Директора архітектурного бюро ARCHIMATIKA Олександра Попова, «конкурс дає змогу не тільки сприяти професійному розвитку студентів, а й визначати найбільш творчих з них, що дозволяє, в тому числі, нам як роботодавцю запрошувати до себе найкращих молодих фахівців. Саме тому компанія ARCHIMATIKA заснувала в рамках конкурсу приз за кращий проект, який обиратимуть фахівці бюро».

Варто відзначити, що інтерес до конкурсу проявляють як професійні архітектори, так і українські консалтингові та девелоперські компанії, які в таким чином відкривають для себе нові напрямки взаємодії зі студентами. «Послуги компанії Leslie Jones Architecture у Великобританії коштують у два рази вище, ніж в Україні, тому одним з найближчих проектів консалтингової компанії NAI Ukraine з партнерами з Leslie Jones стане експорт архітектурно-проектних послуг з України, – розповів Віталій Бойко, Засновник компаній Urban Experts і NAI Ukraine. – Конкурс STEEL FREEDOM дозволить відкрити нові архітектурні таланти, з якими ми зможемо конструктивно взаємодіяти в майбутніх проектах».

1 (3)

Одним з конкурсних завдань STEEL FREEDOM 2016 є створення проекту офісного центру з торговими площами і паркінгом в Києві для компанії ПКП Паритет-К, що є виробником сейфів під торговою маркою Griffon. «Користь від конкурсу можуть отримати, в тому числі, замовники будівництва, які хочуть втілити свою ідею в архітектурі запланованого до реалізації об’єкту нерухомості, – розповів В’ячеслав Колісник, Директор ПКП Паритет-К (ТМ Griffon). – Саме з цією ідеєю ми прийшли на конкурс і очікуємо від учасників STEEL FREEDOM нових креативних проектів для нашого офісного центру».

DPP_0224

Остаточний термін подачі конкурсних робіт – 1 листопада 2016, а фінал STEEL FREEDOM 2016, в ході якого десять кращих команд в кожній з категорій захистять свої проекти перед журі відбудеться у Києві 26 листопада.

Крім призів за перше (20 000 грн.), друге (15 000 грн.) та третє (10 000 грн.) місця, учасники зможуть претендувати на перемогу в додаткових номінаціях від організаторів та партнерів конкурсу.

Конкурсу заснований у 2014 році асоціацією, яка об’єднує основних гравців ринку сталевого будівництва – Український Центр Сталевого Будівництва.

Генеральним партнером конкурсу STEEL FREEDOM 2016 виступає Група Метінвест, офіційні партнери – компанії Tekla/Trimble, GreenCoat/SSAB, AVEC, GRIFFON.

Докладну інформацію про конкурс можна отримати на сайті.

partners

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button