Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулицях Пушкінській, Прорізній та Богдана Хмельницького патрульні поліції розставили фізичні перешкоди для запобігання паркування на узбіччях та тротуарах.

img_20161125_125509

Фізичні перешкоди вздвож вулиці Пушкінської

Як пояснив співробітник патрульної служби, це робиться, щоб змушувати водіїв виконувати правила дорожнього руху, а саме проконтролювати виконання знаку 3.34 «Стоянка заборонена».

Таким чином, вздовж вулиць навколо будівлі Київської міської державної адміністрації розставили дорожні конуси, які з’єднали металевими трубами. Ці конструкції позначають місця, на яких заборонено паркуватись. Також поліцейські звільнили від припаркованих автівок тротуари.

img_20161125_125516

Тротуари також вільні від автомобілів

Патрульний зазначив, що зазвичай у робочі дні на цих вулицях паркується дуже багато автомобілів, так як поряд знаходиться багато офісів і будівля КМДА, хоча це й заборонено. Зараз, завдяки контролю за виконанням ПДР, пропускна здатність центральних вулиць в Києві збільшилась.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button