Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23448 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

11-12 січня в столиці відбудеться Ярмарок громадських проектів, на якому презентують найкращі міські ініціативи.

Під час проведення заходу будуть висвітлені всі деталі поданих громадських проектів. Кожен автор зможе публічно продемонструвати свій проект та відповісти на запитання всіх учасників заходу.

Програма заходу складається із трьох етапів: відкриття та презентація результатів інноваційного механізму бюджетування, стендові доповіді учасників та голосування за пять найкращих проектів.

Нагадаємо, п’ятого жовтня в Києві запустили онлайн-платформу «Громадський проект». Бюджет участі надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення концепцій для покращення міста. Проекти, які підтримають мешканці, отримають бюджетне фінансування.

27 грудня розпочалося публічне голосування за проекти, що беруть участь у програмі «Громадський бюджет міста Києва». Загалом подано 497 проектів, із яких 321 успішно пройшов етап розгляду. Для їх впровадження Київ виділив 50 млн грн (до 1 млн грн на 1 проект).


Місце: Колонна зала Київської міської державної адміністрації.

Адреса: Хрещатик, 36 .

Дата: 11-12 січня.

Час: з 11:00 до 18:00.

Вартість: безкоштовно за умови попередньої реєстрації.


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button