Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З третього по дев’яте липня Центр урбаністичних студій Національного університету «Києво-Могилянська академія» проводить Літню школу «Феміністичний урбанізм/Урбаністичний фемінізм: Принципи ґендерно-чутливого планування».

Фото: arrowglyph.com

Під час навчання у школі учасники ознайомляться з базовими принципами ґендерно-чутливих підходів до планування міста і його територій. Літня школа складається з семиденної програми, що включає лекції, семінарські заняття, польові дослідження та виконання групових проектів. В центрі уваги – принципи ґендерно-чутливого планування міста та їхній вплив на формування сталого урбаністичного розвитку.

Читайте також: Фестиваль Docudays UA: урбаністична програма

Серед вимог до учасників: освіта – не нижче другого року магістратури, вільне володіння українською та англійською мовами. Зазначається, що відбір здійснюється на конкурсній основі шляхом оцінки аплікаційних документів членами журі. До участі у конкурсі запрошуються жителі всіх міст України.

Читайте також: Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики “86”

Для участі у конкурсі потрібно надіслати на адресу (cus.kma@gmail.com) резюме та мотиваційний лист, на підставі яких комісія вибере 20 учасників. Кінцевий термін подання документів 20 квітня до 18.00. Про результати відбору буде повідомлено до десятого травня.

Центр урбаністичних студій НаУКМА створено у жовтні 2015 року. Мета діяльності центру – сприяння досягненню суспільно значущих якісних змін: підвищення рівня урбаністичної грамотності, відповідальність членів громади за своє місто, зміна культурної парадигми. Центр працює за підтримки Представництва Фонду ім. Г. Бьолля в Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button