Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Трухановому острові до кінця літа триватимуть ремонтні роботи з оновлення парково-пішохідного мосту, повідомили у Комунальній корпорації «Київавтодор».

Фото: Dmytro Makahon

На мосту працівники комунальної служби почали облаштовувати дорожнє покриття, також на в’їздах на міст встановлять спеціальні конструкції, які обмежуватимуть заїзд транспорту. Тротуар пішохідному мосту виклали плиткою у вигляді вишивки.

Керівник КК «Київавтодор» підтвердив, що на мосту тривають роботи з ремонту тротуарів і підходів, маршових сходів, а також незабаром розпочнуть фарбувати огородження мосту. Закінчити ремонтні роботи у відомстві пообіцяли до початку вересня.

Нагадаємо, нещодавно було оновлено новий в’їзд на Труханів острів: встановлені дорожні знаки, проведена відеофіксація та розмітка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button