Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Департаменті транспортної інфраструктури КМДА підрахували, що кожного дня столицею курсують 1,6 мільйона автомобілів, повідомляє РБК Україна.

Фото: Борисполь – Allbiz

З них 600 тисяч пересуваються містом постійно, а решта (мільйон) – проїжджають транзитом. На таку кількість автотранспорту, в столиці облаштовано шість тисяч паркомісць. В нещодавно створеному Центрі організації дорожнього руху розробили план, який має полегшити схему пересування містом.

Новий очільник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов повідомив, що для початку необхідно зменшити кількість транзитного транспорту в центрі Києва, а по-друге, створити перехоплюючі паркінги для вантажного транспорту.

Раніше, на початку 2016 року на розгляд киян була створена петиція. Вона передбачала розвиток системи перехоплюючі паркінгів у передмістях Києва, але набрала лише 178 підписів з 10 000 необхідних.

Нагадаємо, за першими результати громадського моніторингу проекту «Чесна парковка» виявилося, що половина водіїв не сплачує за стоянку в Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button