Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сонячну електростанцію потужністю 51кВт. розмістили на АЗК «ОККО», повідомляє ecotown.

Автозаправна станція знаходиться на проспекті Академіка Палладіна, на даху якої встановлено 197 полікристалічних панелей Amerisolar розміром 1х1,65 м. Сонячні панелі за ясної погоди здатні виробляти понад 200 кВт-год електроенергії на добу.

Передбачається, що сонячна станція на проспекті Академіка Палладіна буде забезпечувати власні енергопотреби заправки, а надлишки електроенергії – продаватимуться у загальну мережу за «зеленим тарифом». Сонячний проект обійшовся у близько півтора мільйона гривень. Як зазначають у компанії, до кінця 2017 року ще одна сонячна станція запрацює на АЗК «ОККО» у Чернівцях – на вулиці Галицький Шлях.

Нагадаємо, нещодавно полтавець облаштував сонячну електростанцію й заробляє 50 000 гривень щороку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button