Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Студія «Квартал 95» в новорічну ніч продемонструвала нетолерантну сцену про Буратіно.

В номері розповідалось про те, що один з акторів театру юного глядача здійснив камінг-аут. У свою чергу, гумор усієї мініатюри був побудований на цькуванні героя, гомофобії та закликах до насилля.

Після критики в соціальних мережах, студія вибачилась під одним з коментарів до відео. «Друзі, номер новорічного «Вечірнього кварталу», безумовно, не мав на меті когось образити, але ми визнаємо, що він міг таким виявитись. Приносимо свої щирі вибачення тим кого він образив. Номер буде видалений зі всі офіційних каналів Студії «Квартал 95» та вилучений з публічного доступу», – зазначили на Facebook сторінці студії. Відео було вилучено в YouTube, проте воно досі доступне в записі всієї програми та на офіційному сервісі онлайн-телебачення групи 1+1 media.

В свою чергу, користувачі Facebook вже готуюсь протестну акцію біля телеканалу 1+1. Вони мають на меті припинити показ передач з гомофобними, сексистськими, трансфобними та расистськими жартами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button